Al 2009 les societats i els professionals que formem part de l’actual CASMARPAL GRUP vam iniciar un valuós projecte de treball. El compromís, la innovació i la responsabilitat amb els clients i proveïdors són els valors essencials de la filosofia empresarial. Valors que hem sabut mantenir i potenciar al llarg de la nostra trajectòria.

Amb la nostra consolidació en el mercat, ens trobem en fase d’expansió permanent de les nostres empreses: MECÀNIQUES CASMAR i MECÁNICAS PALOMERAS. Des dels nostres centres de producció, on disposem d’una superfície total de 2.000 m2,  maquinària d’última generació i una plantilla de professionals altament qualificats, atenem les demandes dels clients nacionals i internacionals de diferents sectors industrials, realitzant solucions integrals personalitzades.

 

Conegui les empreses de CASMARPAL Grup:

Mecàniques Casmar vam iniciar la nostra trajectòria l’any 2000 i hem acumulat una llarga experiència en mecanització CNC, fressats, tornejats i rectificats per a la indústria auxiliar. Durant aquests anys, hem continuat evolucionant tecnològicament per adaptar-nos a les exigències del mercat i dels nostres clients.
A més a més, la nostra experiència ens permet assessorar els nostres clients en el disseny i materials més adequats per cada aplicació.

Per tal de poder seguir progressant l’any 2017 ens vàrem traslladar a unes noves instal·lacions a Fornells de la Selva (Girona).

 

Mecánicas Palomeras, fundada pel senyor Lluís Palomeras, som una empresa amb una llarga experiència en el sector. La nostra finalitat és atendre i satisfer les necessitats dels nostres clients. L’empresa està situada a Fornells de la Selva i disposa de 1200m2, equipats amb la tecnologia necessària per portar a terme tots els processos del cicle complet de producció.
Podem realitzar MANTENIMENTS parcials o totals a la seva empresa, de la mateixa manera que podem treballar en col·laboració amb el seu personal de manteniment o bé podem fer les tasques de reparació des de les nostres instal·lacions.
La nostra capacitat de treball ens permet oferir personal qualificat per portar a terme tasques de MUNTATGE a les seves instal·lacions, amb la finalitat de contribuir a la seva productivitat. És més, a les nostres instal·lacions podem realitzar tot el procés: des de la MECANITZACIÓ fins al MUNTATGE del conjunt de peces o màquines. Un dels serveis que implica més capacitat d’innovació i creació és la nostra oficina tècnica, que està capacitada per realitzar totes les tasques d’ ENGINYERIA que els nostres clients necessitin. També podem fer projectes especials i millores o modificacions en les seves màquines o en els processos de producció de la seva empresa.